CLAUS ERIKSEN: “JEG HAR SKIFTET MIN GAMLE ORVIS LINEKURV UD”

“Jeg har skiftet min gamle Orvis linekurv ud med en yngre, mere smækker, smartere og bedre model… Det troede jeg faktisk aldrig ville ske…” 

Claus Eriksen, bl.a. kendt fra Havørredens Hemmeligheder, har testet BasKette linekurven gennem snart et år. Claus siger om BasKetten:

“BasKette linekurven er helt sikkert den bedste linekurv jeg nogensinde har prøvet. 

Den sidder altid fuldstændig vinkelret og fast til kroppen. Den er aldrig vandfyldt, hverken ved dyb vadning eller når jeg fisker i bølge (hvad jeg meget gerne gør). BasKette linekurven har virkelig øget min radius via ekstra kastelængde og langt mindre kludder i linen på de dage, hvor vind og vejr viser tænder. 

BasKette linekurven er lidt tungere end andre kurve, men det mærkes overhovedet ikke når den er spændt på – fordi den sidder så perfekt, uden at hænge og slaske.

BasKette er helt sikkert kurven for den erfarende kystfluefisker, der ligesom jeg ikke vil gå glip af en eneste fisk på grund af grejet eller udfordrende vejr. Den er for ham eller hende, der allerede har en traditionel linekurv, og oplevet hvilken begrænsninger der er i en sådan. BasKette linekurven høvler en mærkbar del af de begrænsninger væk.

Der er slet ingen tvivl om at den har sikret mig adskillige ekstra fisk og langt færre lineproblemer. Jeg er meget imponeret og kommer ikke tilbage til min gamle kurv igen.”

 

ClausEriksen_billede.jpg